La Liga

Mit keresne Modric a Realban? - Guti

Guti nem érti mit lát Luka Modricban a Real Madrid szakmai stábja. A spanyol csapat egykori középpályása szerint a horvát játékos nem illik a királyi gárdába.

Angliai hírek szerint Luka Modric távozni szeretne a Tottenhamtől és az ügynöke a Real Madriddal tárgyal. A horvát játékmester a napokban úgy nyilatkozott, hogy ősszel a Bajnokok Ligájában fog szerepelni és miután a londoni csapat nem kvalifikálta magát a sorozatba, ezzel spekulációk sorát indította el. A Real egykori középpályása, Guti szerint Modric nem illik a spanyol egyletbe, helyette inkább a Manchester City spanyol légiósát, David Silvát kéne célba venni.

Guti, spanyol középpályás

"Modric nem volt kulcsember a Tottenhamnél - vélekedett Guti, aki több mint 500 meccsen lépett pályára a Real Madridban. - Semmi olyat nem ért el a karrierje során, ami alapján a királyi gárdába illene. Jelen helyzetben inkább David Silvát venném célba, ő lenne az ideális választás a Real számára: fiatal, tehetséges és nagy címeket nyert a spanyol válogatottal valamint a Manchester Cityvel."