EURO 2012

Mamma, neked lőttem a gólokat - Balotelli

Olaszország Mario Balotelli duplájával 2-1-re legyőzte Németországot az Európa-bajnokság elődöntőjében. A csatár élete egyik legszebb estéjének nevezte a csütörtökit, de tovább emelné a lécet vasárnap a fináléban.

Mario Balotelli köszönti az édesanyját az Olaszország-Németország elődöntő után az Európa-bajnokságon 2012-ben.

Az általában renitens viselkedése miatt címlapokra kerülő Balotelli csütörtökön tényleg a játékával vétette észre magát, és boldogan nyilatkozott az elődöntő után: "A legszebb része a meccsnek az volt, amikor odamentem a mamámhoz, és azt mondtam: 'ezeket a gólokat neked lőttem'. Boldoggá akartam őt tenni. Ez volt életem egyik legszebb estéje, de remélem, hogy vasárnap Spanyolország ellen még jobb lesz. Ők persze másképp játszanak, mint a németek, de ismerjük az erősségeinket és bárki ellen képesek vagyunk jól játszani."

A csatár elsősorban társait dicsérte a meccs után: "Nagyszerűen játszottunk, bár a végén egy kicsit szenvedtünk. A legfontosabb, hogy az eredmény jó lett. A góljaimnál előbb egy remek beadást kaptam Antonio Cassanótól, majd Riccardo Montolivo indított egy fantasztikus passzal, utána pedig lőttem, és gól lett belőle. Eddig is megvolt az agresszivitásom, eddig is gólokra törtem, talán a szerencse nem volt velem" - összegzett az olaszok hőse.

  • Spanyolország - Olaszország 2012-07-01 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!