Karrier

Lúcio elhagyja az Intert

megosztom

Ugyan még 2014-ig volt érvényes szerződése a brazil hátvédnek, de a milánóiak bejelentése szerint közös megegyezéssel szerződést bontottak a felek.

Hiába volt még két szezonra szóló megállapodás Lúcio kezében, az Inter vezetői megválnak a brazil válogatott játékostól.

A 34 éves dél-amerikai 2009-ben a Bayern Münchentől érkezett a milánói fekete-kékekhez, akiknél 136 hivatalos mérkőzésen jutott szóhoz. Lúciónak kulcsszerepe volt az utóbbi időszak sikereiben: bajnokságot, két Olasz Kupát, egy Szuperkupát, Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot is nyert az együttessel.

Massimo Moratti elnök új alapokra kívánja helyezni az utóbbi szezonban pocsékul szereplő gárdát, ezért a korosodó klasszis nem fért bele a 'jövő csapatába'.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom