Átigazolás

Lavezzi hétfőn aláír a PSG-hez - sajtóhír

megosztom

Az argentin támadó ügynöke a Sky Sports Itáliának nyilatkozva elismerte, hogy a Napoli kulcsembere a következő szezont a Szajna partján kezdi meg.

Lavezzi lehet a PSG egyik nagy nyári fogása

Alejandro Mazzoni állítása szerint a jövő hét elején pontot tehetnek Lavezzi átigazolási ügyének végére. "Néhány részletet még véglegesíteni kell a két klub között, de hétfőre vagy keddre be kéne, hogy fejeződjön az üzlet." - mondta a menedzser. "Lavezzinek nagyon nehezére esik elköszönni a nápolyi drukkerektől, azt mondta, a megfelelő pillanatban el akarja magyarázni mindenkinek döntése hátterét".

Ezequiel Lavezzi 2007-ben csatlakozott a Napoli csapatához, ahol azóta az olasz bajnokság egyik legértékesebb játékosává nőtte ki magát.

A közel-keleti tulajdonban lévő Paris Saint-Germain állítólag ötéves szerződést kínál a dél-amerikai játékosnak, akinek piaci értéke megközelítőleg 30 millió euró.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom