Bulvár

Gascoigne ismét borzalmas állapotban van - fotó

Ismét borzalmas állapotban kapták lencsevégre Paul Gascoigne-t. A kilencvenes évek egyik legprímább angol labdarúgója továbbra is drog- és alkoholproblémákkal küzd, legutóbb Dubajban partizott.

Olykor magatehetetlenül üldögélt, néha pedig érthetetlen szavakat motyogott. Mindezt Paul Gascoigne legutóbbi alakításáról mesélték szemtanúk a The Sun című bulvárlapnak. A kilencvenes évek egyik legjobb angol labdarúgója évek óta súlyos alkohol- és drogproblémákkal küzd és a napokban Dubajban tartott előadást az egészséges életmódról. Gazza saját példáján keresztül próbált rávilágítani a veszélyekre, de egy szemtanú szerint a nap végén ismét borzalmas állapotba került.

Paul Gascoigne, Anglia

"Óriási tragédia, ami vele történik - mondta Kareem Ghani. - Nagyon kedves ember, de árnyéka volt önmagának. Mindenki ivott körülötte, nagy mennyiséget gurítottak le. Gascoigne-nak segítségre lenne szüksége, mielőtt túl késő lenne. Ő egy futball legenda, nem szabadna így végeznie."

Később Gascoigne szóvivője cáfolta, hogy az egykori futballista ittas lett volna és azt közölte, hogy Gazza ismét elvonókúrára jelentkezett.

"Valóban Dubajban tartózkodott, de már itthon van Dorsettben - nyilatkozta Matt Jones, Gazza ügynöke. - Gascoigne elkötelezett az egészsége iránt, minden nap ezért dolgozik, kizárólag alkoholmentes italokat és koktélokat fogyaszt."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!