Nemzetközi foci

Blanc még a héten eldönti, hogy marad-e francia kapitány

Az Európa-bajnokságról a negyeddöntőben kiesett francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Laurent Blanc csütörtökön megbeszélést folytatott a francia szövetség vezetőivel, de még nem dőlt el, hogy marad-e a posztján.

Laurent Blanc Franciaország egyik mérkőzésén az Európa-bajnokságon 2012-ben.

"Nem tartott egész nap a tárgyalás, mert más dolgom is volt. De mindenki elmondta, amit el akart, beleértve az Eb-vel kapcsolatos dolgokat is" - összegezte tömören a csütörtöki eseményeket Blanc.

Elmondása szerint még a héten eldöntik, hogy marad-e szövetségi kapitány: "Sok dologban egyetértettünk, de ez egy személyi döntés is lesz velem kapcsolatban. 48 órás határidőben állapodtunk meg."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!