EURO 2012

Balotelli lenyűgözte Fábregast

Cesc Fábregas, spanyol válogatott játékosa szerint az olasz gárdából elsősorban Andrea Pirlót és Mario Balotellit kell hatástalanítania csapatának a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság vasárnapi döntőjében.

Andrea Pirlo pazar formában teljesít, igazi karmesterként irányítja az olasz válogatottat az Eb-n. A 33 éves középpályás a németek elleni elődöntőben is remekelt és a vasárnapi döntőben szintén kulcsszerep vár rá. Mario Balotelli is formába lendült, két pazar góllal küldte haza a németeket. Cesc Fábregas, a spanyolok klasszisa szerint válogatottjának címvédése elsősorban a két olasz klasszis semlegesítésén múlhat.

Cesc Fabregás, Spanyolország

"Pirlót és az olasz csatárokat is meg kell állítanunk - vélekedett az FC Barcelona játékosa. - Balotelli nagyszerű játékos, a németek ellen igazolta klasszisát, két pazar gólt szerzett. Lenyűgözött a játéka, igazi veszélyt jelent. Persze Cassanóra és a többi olaszra is figyelnünk kell."

Spanyolország sorrendben harmadik nagy döntőjére készül, erre korábban az NSZK válogatottja volt képest.

"Már történelmet írtunk a sikereinkkel, de szeretnénk ezt tovább fokozni - mondta Fábregas. - Az a legfontosabb, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a döntőre."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!