Magyar foci

Windecker József napokon belül aláírhat Siófokon

megosztom

Együttműködési szerződés keretében a győri Molnár Tibor, Varga Tamás, Kiss Máté és Windecker József Siófokon tölti a következő idényt. A hathárom.hu-nak utóbbi játékos mesélt, miért döntött a váltás mellett.

Windecker József a biztosabb játéklehetőség miatt úgy döntött, Siófokon folytatja a pályafutását. Az előző idényben Győrben szereplő játékos kölcsönben került a Balaton partjára, ahol minél több első osztályú mérkőzésben reménykedik.

Windecker József, a Győri ETO labdarúgója

 

 

„Az előző idény első fele jól sikerült, többször is lehetőséget kaptam Csertői Auréltől - kezdte az U21-es válogatott labdarúgó. - Tavasszal a Videoton elleni kupameccsen gólt is szereztem, igaz 5-1-re kikaptunk. Utána még a Haladás elleni mérkőzésen még kaptam lehetőséget, majd jött az edzőváltás. Pintér Attilánál kevesebbet voltam a pályán, bár itt is próbáltam bebizonyítani, hogy helyem van a csapatban. Idény végére sikerült is megkapnom a lehetőséget, ám ekkor az NB II-es csapatnak is szüksége volt rám a kiesés elkerülése miatt, így többször ott játszottam.”

Nemrég arról érkezett hír, hogy a középpályás ahhoz a Siófokhoz került, amellyel a győriek együttműködési megállapodást kötöttek nemrég.

„Nyáron leültünk beszélgetni Pintér Attilával, aki elmondta, hogy Győrben is megkapnám a bizalmat, de garantálni nem tudná, hogy folyamatos játéklehetőséghez jutok. Így jött a siófoki lehetőség, ahonnan fél vagy egy év után visszatérhetek Győrbe. A szerződést még nem írtuk alá, mivel előbb Horváth Károly szerette volna megnézni, milyen állapotban vagyok a tavaszi idény után. Azonban hétvégén, vagy jövő hét elején erre is sor kerülhet, 95 százalék, hogy a Balaton-parton folytatom.”

A 19 éves középpályás bizakodva tekinthet a jövőbe, hiszen a Siófok több fiatal labdarúgónak jelentett már remek ugródeszkát az elmúlt években.

„Természetesen a célom az, hogy stabil tagja legyek a csapatnak, majd' Győrbe visszatérve is megerősítsem a helyem. Belső középpályásként számít rám a mester, napi két edzés van, a gyakorlások nagyon kemények, sok a futás, de úgy érzem jó csapat van kialakulóban, eredményesek lehetünk a következő idényben.”

megosztom