Átigazolás

Thiago Silva jövője továbbra is kérdéses

Továbbra sem biztos, hogy a brazil Thiago Silva a következő szezont is Milánó piros-fekete felében kezdi. Korábban a spanyol Barcelonával hozták hírbe a brazil válogatott alapemberét, jelenlegi híresztelések szerint a dúsgazdag PSG lehet Thiago Silva pályafutásának következő állomása.

Thiago Silva, a Milan brazil válogatott labdarúgója

Csapatának egyik legfontosabb tagját, a világ egyik legjobb középső védőjét veszítheti el az olasz AC Milan a közelgő átigazolási időszak folyamán. Thiago Silva ugyan játékpercei miatt soha nem panaszkodhatott, fizetését azonban állítólag kevesli. Jelenlegi kontraktusa 2016-ban jár le, és évi 4 millió eurót tehet zsebre, a párizsiak azonban ennek közel kétszeresét is hajlandóak lennének ajánlani.

Ezzel a Milannál nem szeretnének konkurálni, s Berlusconiék úgy hírlik, már meg is szabták az átigazolási díjat: 40-50 millió euró ellenében elengednék játékosukat. A piros-feketék már Thiago Silva utódját is kinézték. A Palermo argentin védőjéről, Matías Silvestréről van szó, akiért megközelítőleg nyolcmillió eurót fizetnének.