EURO 2012

Spanyolországot és Oroszországot is megbüntette az UEFA

megosztom

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) rasszista bekiabálások miatt a Spanyol Labdarúgó Szövetséget (RFEF) 20 ezer eurós büntetés megfizetésére kötelezte, az oroszoknak pedig 30 ezer eurót kell átutalniuk a nemzetközi szervezet számlájára.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága a "szurkolók helytelen viselkedése", pontosabban "magatartásbeli problémák és rasszista bekiabálások" miatt 20 ezer eurós büntetést szabott ki a Spanyol Labdarúgó Szövetségre (RFEF) az Olaszország elleni, június 10-i Európa-bajnoki csoportmérkőzés kapcsán. Amint azt az UEFA közleménye rögzíti, a spanyoloknak 24 órájuk van, hogy fellebbezzenek a döntés ellen.

Orosz szurkolók az Európa-bajnokságon

A fegyelmi bizottság az orosz szövetséget is megbüntette, mivel a Szbornaja szurkolói rasszista rigmusokat skandáltak a Csehország elleni mérkőzésen, június 8-án, Wroclawban. Oroszországnak 30 ezer eurót kell átutalnia az UEFA számlájára.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom