EURO 2012

Mehmet Scholl szerint halálos volt Hummels hibája

A németek korábbi Európa-bajnok középpályása, Mehmet Scholl szerint Mats Hummels óriásit hibázott az első olasz gólnál. Olaszország a csütörtök esti, varsói elődöntőben 2-1-re nyert Németország ellen, és bejutott a lengyel-ukrán közös rendezésű kontinenstorna fináléjába, ahol a címvédő spanyolokkal találkozik.

"Ma Antonio Cassano sokkal jobb volt nála. Tudom, hogy soha, de soha többet nem követné el ezt a hibát, de ilyen magas szinten az ilyen mulasztásokat azonnal büntetik. És ez ma halálos volt" - utalt az olaszok első gólját megelőző szituációra a 36-szoros válogatott Scholl.

EURO 2012
Elődöntő
Olaszország-Németország 2-1 (2-0)
Varsó, 56 ezer néző, v.: Stéphane Lannoy (francia)
 
gól: Balotelli (20., 36.), illetve Özil (92., 11-esből)
sárga lap: Balotelli (37.), Bonucci (61.), De Rossi (84.), Motta 89.), illetve Hummels (93.)
 
Olaszország: Buffon - Balzaretti, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Pirlo - Marchisio, Montolivo (Motta, 64.), De Rossi - Balotelli (Di Natale, 70.), Cassano (Diamanti, 57.).
 
Németország: Neuer - Boateng (Müller, 71.), Hummels, Badstuber, Lahm - Khedira, Schweinsteiger - Kroos, Özil, Podolski (Reus, a szünetben) - Gomez (Klose, a szünetben).

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!