Magyar foci

Elutazott a vb-selejtezőre a magyar strandfoci válogatott

  • mlsz.hu
megosztom

Szerencsésen megérkezett Moszkvába, a vasárnap kezdődő világbajnoki selejtezőtorna helyszínére a magyar strandlabdarúgó-válogatott -írja az mlsz.hu.

A mieinkre csütörtökön edzés, pénteken pedig felkészülési mérkőzés vár, méghozzá az ellen a CSZKA Moszkva ellen - melyet a közelmúltban az orosz Szuperliga küzdelmeiben Fekete Viktor is erősített néhány meccs erejéig – a játékos természetesen ezúttal a mieinknél játszik majd.

Massimiliano De Celis, a nemzeti csapat szövetségi edzője az elutazás előtt elmondta: minden riválisunkat tiszteli, de tovább kell jutnunk a csoportunkból. A szakember számára külön pikantériát jelent a keddi, olaszok elleni találkozó, hiszen honfitársai ellen kell csatába küldenie Feketééket, de ez akár az előnyünkre is válhat, hiszen jól ismeri a squadra azzurra valamennyi tagját.

Izsvák Zsolt, a válogatott menedzsere, az MLSZ strandfoci szakágvezetője úgy véli: sorsdöntő lesz az első, Izrael elleni összecsapásunk (vasárnap 12.45, Digi Sport), hiszen amelyik együttes ott nyer, nagy lépést tehet a továbbjutás felé. A bolgárok ellen (hétfő 9.00) kötelező a győzelem, és akár az olaszokat is meg lehet lepni (kedd 13.15, Digi Sport: 21.05 felvételről).

A magyar válogatott
Kapusok: Borszéki Csaba, Ficsór Dávid
Mezőnyjátékosok: Ábel Péter, Badalik Szabolcs, Berkes László, Besenyei Ferenc, Fekete Viktor, Forgács Dániel, Jaksa Péter, Takács Renátó, Ughy Márk, Weisz Tamás

 

megosztom