Átigazolás

Coentrao a PSG játékosa lehet

A Marca című spanyol sportlap értesülései szerint a francia bajnokság legutóbbi kiírásának ezüstérmese, a Paris Saint-Germain hamarosan szerződtetheti a Real Madrid portugál válogatott játékosát, Fabio Coentraót. Franciaországban azt állítják, hogy a párizsiak sportigazgatója, Leonardo már találkozott is kiszemeltjével.

Gonzalo Higuaín és Kaká után újabb Real Madrid játékos került a francia Paris Saint-Germain látókörébe. A francia bajnokság, a Ligue 1 ezüstérmese a Marca értesülései szerint megszerezné a királyi gárda balhátvédjét, Fabio Coentraót. A lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság szerdai elődöntőjében búcsúzó portugál válogatott játékosát honfitársa, a PSG élő legendája, Pedro Pauleta ajánlotta a francia klub vezetőinek figyelmébe. Coentrao komoly erősítést jelenthet Carlo Ancelotti csapatában, még akkor is, ha balhátvéd poszton Maxwell, Siaka Tiéné és Sylvain Armand személyében három labdarúgó is van a keretben.

Fabio Coentrao a portugál válogatott szerelésében

A Real Madrid a hírek szerint nem kívánja eladni a futballistát, akit tavaly nyáron 30 millió euróért szerződtetett a Benfica együttesétől, és akiben edzője, José Mourinho maximálisan bízik. Amint arról beszámoltunk, a Real Madrid októberben kölcsönadta volna a 24 éves játékost, elképzelhető, hogy ezúttal valóban sor kerül a távozására a spanyol fővárosból. Ez a spanyol források szerint leginkább a játékoson múlhat. Franciaországban állítják, hogy a Paris Saint-Germain brazil sportigazgatója, Leonardo az Európa-bajnokság alatt már találkozott is Coentraóval. A beszélgetés során pedig nem csupán a luzitán nemzeti csapat szereplése volt a téma...

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!