EURO 2012

Az angol-olasz lett a legnézettebb negyeddöntő

  • MTI
megosztom

Még nem végleges adatok alapján a vasárnapi olasz-angol mérkőzés volt minden idők legnézettebb Európa-bajnoki negyeddöntője.

 Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) beszámolója szerint eddig húsz közvetítő cégtől kapta meg a nézettségi adatokat, amelyek alapján már biztos, hogy több mint 100 millióan követték figyelemmel a gól nélküli döntetlen után büntetőpárbajban az olaszok sikerével végződött összecsapást.

A rekordot a 2004-es portugál-angol negyeddöntős meccs tartja 228,2 millió nézővel, ám az UEFA még több mint 100 közvetítő cégtől várja a számadatokat.

Nagy-Britanniában 20,3 millióan, Olaszországban pedig 21,8 millióan nézték a mérkőzést.
 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom