EURO 2012

A spanyol király szerint országa válogatottjának minden esélye megvan a győzelemre

  • MTI
megosztom

János Károly spanyol király szerint az ország labdarúgó-válogatottjának minden esélye megvan arra, hogy megnyerje az Európa-bajnokság vasárnapi döntőjét.

Az uralkodó csütörtökön úgy fogalmazott: ha a csapat jól végzi a dolgát és a szerencse is mellé áll, akkor megvédheti címét.

János Károly gratulált Vicente del Bosque szövetségi kapitánynak és tanítványainak a portugálok elleni elődöntős diadalhoz. Szerinte a szerdai meccs - amely gól nélküli 120 perc után büntetőrúgásokkal dőlt el - "nagyon jó, de nagyon nehéz is" volt.

Fülöp spanyol koronaherceg már a mérkőzés utáni éjszakán, telefonon elismerését fejezte ki a csapatnak. A trónörökös Mariano Rajoy miniszterelnök társaságában személyesen lesz jelen a vasárnapi, kijevi döntőn, amelyben a német-olasz párharc továbbjutója lesz a világ- és Európa-bajnok spanyolok ellenfele.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom