Magyar foci

Úgy formálódik a Videoton, ahogy azt Sousa szeretné

Kedd este a Szlovéniában edzőtáborozó Videoton együttese 2-1-es győzelmet aratott a Muraszombat együttese felett, ami után Paulo Sousa, a fehérváriak portugál vezetőedzője rendkívül elégedetten nyilatkozott.

Paulo Sousa azt látja viszont játékosaitól, amit szeretne

A szlovén bronzérmes otthonában lejátszott találkozón a Vidi Kovács István és Oliveira góljaival legyőzte vendéglátóját, noha a muraszombati csapat előrébb tart a felkészülésben, mint a magyar.

"Nagyon komoly feladat volt a keddi meccs a fiúk számára, hiszen napok óta kemény igénybevételnek vannak kitéve" - mondta a vidi.hu-nak Paulo Sousa. "Nagy örömmel láttuk, hogy az ilyen kemény edzések után megszokott fáradtság ellenére az általunk vártnál is sokkal dinamikusabban játszottunk. Az külön örömmel tölt el, hogy ezen a mérkőzésen is viszontláttam azokat a dolgokat, amelyeket az edzéseken tanultunk, gyakoroltunk, mert ez a legfontosabb. Hibák természetesen játék közben mindig vannak, de csak ismételni tudom magam, a legfontosabb, hogy a fejlődést és az előrelépést egyértelműen láttam a játékunkban, ahogy azokat a stílusjegyeket is, amelyek a csapat identitását alkotják. Egy olyan csapat ellen sikerült győznünk, amely már az Európa Liga selejtezőjének első körében pályára lép, így a felkészülésben értelemszerűen előrébb jár, mint mi."

A Videoton együttesének az első tétmérkőzésére július 11-én kerül sor, amikor is a bajnok Debrecennel csap össze a magyar Szuperkupáért, majd ezt követően az Európa Liga selejtezőjében a szlovák Slovan Bratislava ellen július 19-én is pályára lép.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!