EURO 2012

Samir Nasri bocsánatot kért viselkedéséért

  • MTI
megosztom

Bocsánatot kért Samir Nasri, a francia labdarúgó-válogatott középpályása, amiért a címvédő és világbajnok spanyolokkal szemben múlt szombaton elveszített Európa-bajnoki negyeddöntő után szidalmazott egy újságírót.

"A szurkolóknak és különösen a gyerekeknek tudniuk kell, hogy őszintén sajnálom, ha a szavaim sokkolóak voltak" - írta saját twitter-oldalán a 25. születésnapját kedden ünnepelt játékos. "Szeretem a nemzeti csapatot és a futballt, s mélyen tisztelem a drukkereinket. Minden további kizárólag rám és néhány újságíróra tartozik. Mindent el fogok mondani, ha úgy érzem, hogy itt az ideje."

Nasri a 2-0-s spanyol győzelemmel zárult negyeddöntő után nem akart nyilatkozni a francia újságíróknak, majd egyiküket káromkodva sértegetni kezdte, illetve négyszemközt akart "elbeszélgetni" vele.

A L'Equipe című sportnapilap keddi információi szerint a francia szövetség (FFF) akár kétéves eltiltással is sújthatja a Manchester Cityben légióskodó középpályást, aki így a 2014-es brazíliai világbajnokságról is lemaradhat. Az FFF végrehajtó bizottsága jövő kedden ülésezik.

megosztom