EURO 2012

Köztem és Ramos között minden rendben - Gerard Piqué

A spanyol válogatott barcelonai hátvédje tagadja, hogy rossz viszonyt ápolna a madridi Sergio Ramosszal.

Piqué és Ramos Benzemát és a francia csapatot is könnyedén tartotta

Már a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság kezdetén szárnyra kapott az a pletyka, miszerint Gerard Piqué és Sergio Ramos nem beszél egymással. A Barcelona és a Real Madrid közötti rossz viszonynak köszönhetően a két védő kapcsolata már jó ideje nem mondható ideálisnak, de Carles Puyol hiányában a duó viszonya kiemelt figyelmet kap.

"Az igaz, hogy nagyon hiányzik nekünk Carles, de Sergio egy nagyszerű játékos. Minden egyes mérkőzéssel javul a kapcsolatunk" - mondta Piqué, aki madridi társával jól dirigálja a spanyolok védelmét, hiszen négy mérkőzésen mindössze egyetlen gólt kapott a csapat.

"Sokat beszélnek a kettőnk problémájáról, pedig azok nem is léteznek. Jó kapcsolatot ápolunk és jól megértjük egymást a pályán, ha ez nem így lenne, akkor nem tudnánk megoldani a ránk bízott feladatokat." - így a világbajnok futballista, aki csapatával szerda este Portugália ellen lép pályára. A 20:45-től kezdődő találkozót élő szöveges tudósításban követhetitek nyomon a hathárom.hu-n.

  • Portugália - Spanyolország 2012-06-27 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!