Karrier

Giroud Wenger miatt választotta az Arsenalt a Chelsea helyett

Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal szerződtette a Montpellier 25 éves gólkirályát Olivier Giroud-t, aki elárulta, hogy miért az Ágyúsokat választotta a Chelsea-vel szemben.

Hetek óta tartotta magát a pletyka, miszerint Olivier Giroud (a képen) az Arsenalhoz tart. A híresztelések után a londoni klub kedden bejelentette, hogy szerződtette a 25 éves francia csatárt, aki három mérkőzésen lépett pályára a negyeddöntőben búcsúzó francia válogatottban az ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokságon. Giroud az elmúlt idényben bajnoki címet nyert a Montpellierrel, amelyben 36 meccsen 21 gólt szerzett. A játékos egy tévéinterjúban elmondta, az Arsenal mellett a Chelsea is ajánlatot tett érte.

"Választhattam az Arsenal és a Chelsea között. Az Arsenal filozófiája és stabilitása miatt döntöttem így. Ezek olyan dolgok, amelyek nagyon fontosak a számomra. Mindig is arról álmodtam, hogy a Premier League-ben szerepeljek és az Arsenal egy nagyszerű klub számos francia légióssal. Imádon a csapatot, Wenger pedig nagyon akart engem, abban viszont nem vagyok biztos, hogy Di Matteo pontosan tudja ki is vagyok".

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!