Átigazolás

Drogba nyaralni jöhetett Barcelonába - Sandro Rosell

A Barcelona elnöke cáfolta azokat a pletykákat, miszerint a Chelsea elefántcsontparti támadója a katalán csapathoz szerződne.

Habár a 34 éves támadó már aláírt a kínai Sanghaj Shenhua-hoz, de a hét elején a katalán sajtó világgá kürtölte, hogy a játékos a Barcelona csapatához szerződhet.

A gránátvörös-kékek első embere, Sandro Rosell cáfolta ezen híreszteléseket. "Drogba? Nem tudok róla semmit, ha valóban Barcelonában tartózkodik, akkor talán a nyaralását töltheti, a Barcához semmi köze nincs" - mondta az elöljáró.

A támadó a tavasz folyamán nem fogadta el Roman Abramovicsnak, a Chelsea orosz tulajdonosának további két évre szóló szerződéshosszabbítási ajánlatát, megszellőztette távozását a londoniaktól, igaz, akkor még nem tudhatta, hogy a Kékekkel az idény végén megnyeri a Bajnokok Ligáját. Didier Drogba a Barcelona elleni elődöntő első mérkőzésén győztes gólt szerzett, a müncheni fináléban pedig 0-1-es állásnál, a 88. percben talált be a Bayern München kapujába. Végül ő értékesítette a BL-trófea sorsáról döntő drámai büntetőpárbaj utolsó tizenegyesét is.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!