Átigazolás

A Spurs ajánlatot tett a selecao kilenceséért

megosztom

A brazil válogatott Leandro Damiao elismerte, hogy a Tottenham Hotspur együttese hivatalosan is megkereste őt, ennek ellenére a játékos még nem bólintott rá a londoniak ajánlatára.

Damiao (9) nem aggódik a jövője miatt, sorban állnak érte a nagy európai klubok

A 22 éves támadót többek között az olasz bajnok Juventus és a spanyol bajnok Real Madrid is meg akarja szerezni, az Internacional játékosáért elsőként a Tottenham tett ajánlatot.

"Örömmel tölt el a rám irányuló figyelem, örülök az érdeklődéseknek, de ajánlatot egyedül a Spurs tette nekem" - mondta a brazil támadó. "Ha lesznek más megkeresések, akkor majd tárgyalunk, de egyelőre nem aggódom a jövőm miatt."

Damiaónak 2016-ig van érvényes szerződése jelenlegi klubjával, és noha a nemzetközi sajtóban volt, hogy 50 millióra is taksálták már a brazilt, a transfermarkt. de portál szerint 'csak' 17 millió eurót ér.

Damiao a közelmúltban sérüléssel bajlódott, de Mano Menezes az argentinok ellen 4-3-ra elveszített találkozóra már meghívta őt a brazil válogatottba. "Kiegyensúlyozottságra van szükségem, volt egy sérülésem ami miatt ki kellett hagynom néhány mérkőzést. Nem rég tértem vissza, de már lényegesen javul a teljesítményem."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom