EURO 2012

A dán mester német aranyéremre voksol

  • MTI
megosztom

Morten Olsen, a dán válogatott szövetségi kapitánya szerint Németország a spanyolokkal játssza majd a döntőt, és győzni fog a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon.

Morten Olsen a német-spanyol döntőt vár

"Szerintem Németország diadalmaskodik. A spanyolok rendkívül magabiztosan tartják a labdát, ám a németek könnyebben kerülnek helyzetbe. Az ő játékuk sokkal gyorsabb" - nyilatkozta a szakvezető.

Olsen hozzátette: mindkét csapatnak kiváló támadói vannak, ugyanakkor eddig a védelmük is remekül szerepelt az Eb-n.

  • Németország - Olaszország 2012-06-28 20:45:00
  • Portugália - Spanyolország 2012-06-27 20:45:00Olsen együttese 2-1-es vereséget szenvedett a németektől a csoportkörben, s bár a hollandokat legyőzte, a portugáloktól szintén kikapott, így nem jutott be a negyeddöntőbe.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom