Európa Liga

Változóban a Honvéd és az MTK EL-programja

megosztom

Szerdán dől el véglegesen, hogy melyik mérkőzését hol játssza az Európa Liga selejtezőjének első fordulójában a Budapest Honvéd és az MTK Budapest.

A hétfői sorsolás után megjelent hírek szerint mindkét csapat hazai pályán kezdett volna, de jelenleg az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapja szerint mindkét együttes idegenben kezdi a maga párharcát. A Honvéd így Albániában játszana a Flamurtarival, az MTK pedig Szlovákiába látogatna a Senica együtteséhez július 5-én.

Schneider Sándor, az MTK technikai vezetője ugyanakkor elmondta a hatharom.com-nak, hogy véglegesen valószínűleg csak szerdán dől el, hogy melyik magyar csapat melyik mérkőzésen lehet pályaválasztó.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom