EURO 2012

Platini szerint nem kell technikai segítség a bíróknak

  • MTI

Kassai Viktor játékvezető Európa-bajnokságon elkövetett hibája sem befolyásolta Michel Platininek, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) francia elnökének a véleményét: továbbra is ellenzi a technikai segítség bevezetését.

Az UEFA francia elnöke továbbra is ellenzi a technikai segítség bevezetését.

Kassai múlt kedden nem adta meg az ukrán válogatott angolok elleni gólját. A D csoport utolsó mérkőzésének 62. percében Marko Devics lövése után a labda túljutott a gólvonalon mielőtt John Terry visszarúgta a mezőnybe, Vad II István gólbíró azonban ezt nem jelezte Kassai Viktornak, aki továbbengedte a játékot.

Michel Platini véleménye szerint ennek ellenére nagy hiba volna bevezetni a játékvezető munkáját segítő elektronikus technológiát.

"Az a támadás, amelyből az ukránok gólt szereztek, lesállásból indult, tehát a bírónak még a kapura lövés előtt meg kellett volna szakítania a játékot" – mondta az UEFA elnöke a The Independent című brit lapnak.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!