Premier League

Máris edzőt meneszthetnek a Premier League-ben

Még el sem kezdődött a Premier League új idénye, de máris meneszthetik az első edzőt. Az újonc West Ham Unitednél fontolóra vették, hogy Sam Allardyce helyett Harry Redknappet ültetik a kispadra.

Sam Allardyce tavaly vette át a West Ham irányítását és a másodosztályból a Premier League-be kormányozta az együttest. A londoni gárda mindössze egy évet töltött a Championshipben, osztályozón harcolta ki a feljutást a legjobbak közé. Azonban a siker ellenére sem biztos, hogy az élvonalban is Allardyce irányíthatja a kelet-londoni együttest, ugyanis a klub vezérkara felvette a kapcsolatot Tottenhamtől menesztett Harry Redknappel.

Harry Redknapp, angol tréner

A 65 éves Redknapp nem ismeretlen figura az Upton Parkban, játékosként hét évig játszott a csapatban, menedzserként pedig 1994-től 2001-ig irányította. Azóta ráadásul növekedett az ázsiója, a Portsmouth-szal 2008-ban elhódította az FA Kupát, a Tottenhammel pedig az elmúlt három idényben rendre az első ötben végzett.

Allardyce ellen szól, hogy a feljutás ellenére sem tudta magát elfogadtatni a vezetőség és a szurkolók körében. Egyrészt a csapat játékstílusa miatt kritizálják, másrészt pedig a Kalapácsosok számos pontot vesztettek odahaza a Championshipben, amiért drága árat fizettek: a Southampton és a Reading is megelőzte őket, így osztályozóra kényszerültek.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!