Karrier

Kevesebb pénzt adna Futácsnak a Portsmouth

A korábbi hírekkel ellentétben könnyen lehet, hogy Futács Márkó mégis a Portsmouth-nál marad. A magyar csatár előnytelenebb kondíciókkal, de új szerződést köthet az angol harmadosztályban (League One) szereplő csapattal.

Futács Márkó nem válaszolt a Portsmouth által megszabott határidőig a klub szerződéshosszabbítási ajánlatára és úgy tűnt szabadon távozhat a gárdától. A 22 éves csatárnak új egyéves kontraktust ígért a Pompey, ám a megállapodás gyengébb anyagi kondíciókat tartalmazott, mintha érvényesítették volna a plusz egy esztendős opciót, amely Futács eddigi papírján szerepelt. Trevor Birch, a Portsmouth vezetőségének tagja mégis úgy véli, megegyezhetnek a magyar futballistával.

Futács Márkó, Portsmouth

"Látok esélyt a megegyezésre, szerintem Futács maradni szeretne - mondta Birch a The Newsnak. - Kevesebb pénzt ajánlottak neki, kizárólag rajta múlik, hogy a csapatnál marad avagy távozik. Nem utasította vissza az új ajánlatot, egyszerűen nem tartotta be a határidőt és ezért nem válaszolt. Michael Appleton menedzser továbbra is tárgyal a játékos ügynökével, majd meglátjuk milyen eredménnyel."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!