Debrecen

Bouadla külön edz, Meyé visszatért

A francia-algériai középpályás, Selim Bouadla jó esetben jövő hét közepén csatlakozhat a felkészülést már elkezdő Debrecenhez.

A francia-algériai középpályás jó esetben jövő hét közepén csatlakozhat a felkészülést már elkezdő Debrecenhez.Múlt hét elején, az egyik edzésen sérült meg Selim Bouadla. Az alaposabb orvosi kivizsgálások után kiderült, hogy részlegesen elszakadt a belső oldalszalagja, így a vártnál később kezdheti el a teljes értékű munkát. A dvsc.hu tájékoztatása szerint a középpályás szerdáig a konditermet látogatja, majd elkezdi a futóedzéseket, pénteken és szombaton pedig már labdás edzéseket végezhet.  Ha minden rendben lesz, jövő hét közepén bekapcsolódhat a csapat munkájába.

A Lokihoz kapcsolódó hír, hogy tegnap visszatért Debrecenbe Roguy Meyé, aki a nyári szünetben másfél hetet a gaboni válogatottal készült, így plusz pihenőt kapott. A csatár egyelőre még külön edz, de hamarosan már a többiekkel folytatja a munkát.

Csatlakozott a csapathoz Csorba Szabolcs is, aki a tavaszi szezont Nyíregyházán töltötte kölcsönben. A fiatal támadó mellett Oláh Gergő látogatja még az első csapat edzéseit. A hétfő délutáni tréningen részt vett Huszák Tamás is, aki az előző idényben Siófokon futballozott. Lejárt a kölcsönszerződése, így most visszatért Debrecenbe, sorsa hamarosan eldől.