Átigazolás

A Tottenhamé lehet Gylfi Sigurdsson

A jelenleg menedzser nélküli Tottenham alakulatánál köthet ki Gylfi Sigurdsson, miután tízmillió eurós ajánlatot tettek az izlandi játékos jelenlegi csapatának, a német első osztályú Hoffenheimnek. A Spurs-t a középpályás tavaszi teljesítménye győzte meg. Az akkor újonc Swansea csapatában kölcsönben szerepelt, 18 mérkőzés alatt hét gólt szerzett és három gólpasszt adott.

A hét végére akár alá is írhat a bajnoki negyedik helyezett csapathoz a támadó középpályás. A Spurs által ajánlott nyolc számjegyű összeg messze túllő azon a 8,5 millió eurón, amelyért még a szezon után igazolt volna az őt kölcsönvevő dél-walesi alakulathoz. Az az üzlet azonban a Hattyúkkal csodát tevő, az újonc klubot a tizenegyedik helyre behozó Brendan Rodgers Liverpoolba igazolása miatt parkolópályára került.

Gylfi megvétele a Luka Modric esetleges eladása után keletkezett űrt tömheti be a fővárosi csapat középpályáján, a horvát játékost a Real Madrid csábítja már régóta. Rafael van der Vaart-tal, Aaron Lennonnal és Gareth Bale-lel egészen helyes támadószekciót alkotnának...

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!