EURO 2012

Török és francia bírók fújnak az elődöntőben

megosztom

A szerdai Spanyolország-Portugália elődöntőt a török Cüneyt Cakir, a csütörtöki Németország-Olaszország találkozót pedig a francia Stéphane Lannoy vezeti majd a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.

Az európai szövetség (UEFA) hétfőn jelölte ki a vezetőbírókat, akiket asszisztensként és gólbíróként honfitársaik segítik majd. Az uefa.com beszámolója szerint a spanyol-portugál összecsapáson a szlovén Damir Skomina, a német-olasz meccsen pedig az angol Howard Webb lesz a tartalék játékvezető.

Cakir a csoportkör során az Ukrajna-Svédország (2-1) és az Olaszország-Írország (2-0) találkozókat vezette, míg Lannoy a Németország-Portugália (1-0) és a Csehország-Görögország (2-1) mérkőzéseken fújt.

A kontinensviadal döntőjét vasárnap este rendezik Kijevben.

  • Portugália - Spanyolország 2012-06-27 20:45:00
  • Németország - Olaszország 2012-06-28 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom