Webshop

Szezonvégi akció a Sport Shopban! Akciós focicipők, Anglia és Manchester City mezek!

Nemrég megnyílt webshopunk széles kínálattal várja a 63.hu Olvasóit, a fogyasztók igényeihez igazodva. Ezen a héten a kiemelt ajánlat a tradicionális brit márkára szól.

Olcsóbban juthatsz hozzá többek között az angol válogatott és a Manchester City hivatalos mezéhez, vagy Joe Hart cipőjéhez, hiszen most minden Umbro termék 30% kedvezménnyel vihető. Nézz be, ha nem akarsz lemaradni!

Umbro

A gyártó a foci EB-n is kitett magáért, hiszen ő öltöztette az angol és az ír válogatottat. A hófehér angol trikó elegáns, gallérral és gombolható nyakkal, a hagyományos vonalat követve. Nemcsak szurkolásra és sportolásra, hanem utcai viseletre is kiválóan alkalmas.
 

Angol mez - Umbro
Angol válogatott hazai mez: 22.990 Ft helyett 16.093 Ft.


A Manchester City 44 év után újra bajnoki címet ünnepelhetett. Olyan játékosoknak köszönhetően, mint Kun Agüero, Mario Balotelli vagy David Silva a csapat látványosan és eredményesen játszik, a következő idényben a Bajnokok Ligájában is esélyes a győzelemre. A gyors felemelkedés után minden jel arra mutat, hogy a következő években is meghatározó tényezője lesz az európai futballnak Manszúr sejk gárdája.

Manchester City hazai mez: 22.990 Ft helyett 16.093 Ft.

Ebben a szezonban jelent meg a piacon az Umbro új fejlesztése, a Geometra Pro futballcipő. A csúcskategóriás, kengurubőrből készült termék kiváló választás az igazi minőséget és megbízhatóságot keresőknek. A legendás Specialinál is használt bőr igazi kuriózum a futballcipő-piacon, minden labdaérintés élményszámba megy, a kényelemről nem is beszélve. Az 1998-as vb-n Michael Owen is Speciali cipőben játszott.

Ők is az Umbro Geometrát választották:

Jordan Henderson – Sunderland/Anglia
Joe Hart – Manchester City/Anglia
Diego Capel – Sevilla
Benoit Tremoulinas – Bordeaux/Franciaország
Deco – Fluminese
Phil Jagielka – Everton/Anglia
Jonas Gutierrez – Newcastle United/Argentína
Nedum Onuoha - Sunderland
Michael Mancienne – Hamburg SV/Anglia U21
Lucas Digne – Lille
 

Umbro Geometra Pro akció
Umbro Geometra: 39.990 Ft helyett 27.993 Ft

Ha teremben játszol, a Sonic League a megfelelő választás. Könnyed viselet, emellett a széles orrész miatt tartós is. Ha a kezedben tartod, feltűnik a rugalmassága, nagyon könnyen össze lehet nyomni anélkül, hogy sérülne.

Könnyedsége miatt gyorsabban mozoghatsz a pályán, a szélesebb orr pedig a kitámasztás során segít. Szemtelenül alacsony ár egy minőségi teremcsukáért:
 

Umbro Sonic League
Umbro Sonic League: 14.990 Ft helyett 10.493 Ft

Magyarországon egyre több a műfüves pálya, a kispályás bajnokságok zöme ilyen borításon zajlik. A Speciali az utóbbi 20 évben számos innováción esett át, a legújabb fejlesztés a Speciali 3 Premier, ami kapható füves és a műfüves formában is. Egy bejáratott márka, ami 20 éve az Umbro sajátja, most fiatalos formát öltött, fehér-fekete-narancssárga színben pompázik. Ha színes, de mégis visszafogottan elegáns cipőt keresel megfizethető áron, a Speciali a jó választás.

Speciali 3 Premier: 18.990 Ft helyett 13.293 Ft

Labdák, sípcsontvédők és kapuskesztyűk is kaphatóak, valamint további meglepetések várnak rád a szezonvégi akció során, ha rákattintasz a webshopunkra.