EURO 2012

Schweinsteiger bokájáért aggódnak a németek

Bokasérülése miatt könnyen lehet, hogy kihagyja az olaszok elleni csütörtöki elődöntőt a németek középpályása, Bastian Schweinsteiger.

A Bayern München 27 éves játékosa már a görögök elleni negyeddöntőn is sérülten játszott, a meccset megelőzően kihagyott néhány edzést. Schweinsteiger szerint főképp ennek volt köszönhető gyengécske játéka.

Bastian Schweinsteiger a Németország-Görögország mérkőzésen az Európa-bajnokságon 2012-ben.

"Őszinte leszek, nagyon aggódtam a bokám miatt" - panaszolta Schweinsteiger a Welt am Sonntagnak. - "Jelen pillanatban nem pihenhetek, hiszen abban bízunk, hogy további két mérkőzés vár ránk és mindkettőt hoznunk kell. Azt követően majd meglátjuk mit tehetünk a gyógyulásért."

Habár Schweinsteiger sérülten is pályára lépne az olaszok ellen, ennek ellenére nem lepődne meg ha Joachim Löw szövetségi kapitány csak a cserék közé jelölné.

"Elfogadom a kapitány döntését, ha mellőzni fog" - magyarázta a német középpályás. - "A görögök ellen többször eladtam a labdát, ami normál helyzetben nem jellemző rám."

  • Németország - Olaszország 2012-06-28 20:45:00
  • Portugália - Spanyolország 2012-06-27 20:45:00

Philip Lahm, a németek csapatkapitánya nem aggódik, úgy véli, Schweinsteiger ott lesz a kezdőcsapatban Olaszország ellen.

"Három edzést kihagyott és ez bizonytalanná tette a helyzetét" - magyarázta Lahm. - "Egészséges játékosokra lesz szükségünk az elődöntőben. Nem aggódom Bastian miatt, ő ismeri a legjobban a saját testét, biztos vagyok benne, hogy csütörtökön ott lesz a kezdőcsapatban."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!