EURO 2012

Megverjük az olaszokat, majd megnyerjük a tornát - Özil

A német labdarúgó-válogatott csütörtökön az olaszokkal csap össze a a varsói elődöntőben a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon. A Nationalelf irányítója, Mesut Özil elmondta, fel sem merül bennük a vereség.

A Nationalelf irányítója elmondta, fel sem merül bennük a vereség.

"Már a torna előtt tudtuk, hogy erős csapatunk van. Hiszünk magunkban és abban, hogy a kupával térünk haza Németországba. Ezért vagyunk itt, és meggyőződésem, hogy elérjük célunkat" - fogalmazott a mindig csendes és udvarias Özil.

"De hangsúlyozom, most csak az előttünk álló feladatra koncentrálunk. Nehéz mérkőzés vár ránk az elődöntőben, de magabiztosak vagyunk, hisszük, hogy bárkit meg tudunk verni. Az olaszok erősek, ezt láthattunk a világbajnok Spanyolország elleni meccsükön is. Megérdemelték az elődöntőt, de ha a  legjobb tudásunk szerint futballozunk, mi jutunk be a döntőbe."

A fiatal játékost sokan hasonlítják az olaszok karmesteréhez, Andrea Pirlóhoz."Ő egy világklasszis játékos. Ezt az ominózus tizenegyese is bizonyítja. Évek óta a legmagasabb szinten futballozik. Mario Balotelli pedig remek csatár. De nem egyes játékosok ellen készülünk. Olaszország egy sokoldalú csapat, de le tudjuk őket győzni."

 

  • Németország - Olaszország 2012-06-28 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!