EURO 2012

Még korai a nagy ünneplés - Buffon

Olaszország vasárnap este tizenegyesekkel legyőzte Angliát, ezzel bejutott az Európa-bajnokság elődöntőjébe. A csapatkapitány, Gianluigi Buffon arra hívta fel a figyelmet, hogy korai még a nagy ünneplés, még semmi sem nyertek meg, az ehhez vezető úton a németeket is felül kell múlniuk.

"Ne felejtsük el, hogy még csak az elődöntőnél járunk. Nem kezdek fejetlen ünneplésbe azért, mert a legjobb négy csapat közé jutottunk. Majd akkor, ha a csapat a csúcsra ér" - mondta a világbajnok kapus, hozzátéve, hogy mindenki éhes a sikerre. "Azok, akik már nyertek valamit, újra át akarják élni az érzést, azok pedig, akiknek még nincs nagy trófeájuk, most akarják elhódítani az elsőt."

Az olaszok csütörtökön a németekkel találkoznak a varsói elődöntőben. "Németország a favorit, de vagyunk elég erősek és karakteresek ahhoz, hogy legyőzzük őket."

  • Németország - Olaszország 2012-06-28 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!