Argentin foci

Trezeguet duplájával a River Plate visszajutott az élvonalba - videó

megosztom

David Trezeguet vezetésével az argentin River Plate 2-0-s győzelmet aratott hazai pályán az Almirante együttese ellen, ezzel pedig egy év után ismét feljutott az élvonalba.

Az egyik legpatinánsabb argentin klub a tavalyi évben nagy meglepetésre kizuhant az első osztályból, de a 20 csapatos második ligában 73 ponttal az élen végzett. Az utolsó forduló előtt még a Quilmesnek és az Insitutónak is volt esélye a bajnoki címre, végül azonban a River lett a befutó.

A 111 éve alapított River hőse David Trezeguet volt, aki a 49. majd a 88. percben is betalált, eldöntve ezzel a bajnokság sorsát. "Ez felejthetetlen számomra! Alig egy év alatt a River visszajutott oda ahová való, az élvonalba" - mondta a lefújás után a River Plate edzője, Matias Almeyda.

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom