EURO 2012

Két spanyol helyzetet számolt Benzema

Spanyolország könnyed, kétgólos sikert aratott Franciaország ellen a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében. A gallok csatára, Karim Benzema elismerte, csapatának nem volt helyzete, de hozzátette, a hispánok sem okoztak sok veszélyt.

Magára hagyatottan, nagyjából észrevétlenül őrlődött a spanyol védők között szombat este Karim Benzema, a francia válogatott csatára. Laurent Blanc együttesének nem volt ellenszere a rivális sokpasszos játéka ellen és nagyjából helyzet nélkül kapitulált.

"Ha megnézzük a meccset, akkor jól látszik, hogy a spanyoloknak egy helyzete és egy 11-ese volt" – mondta Benzema az RMC-nek. "Ennyi és ez nem sok. Minden csapat ugyanazzal a problémával szembesül Spanyolország ellen: keressük a labdát. Nincs más lehetőség, mint visszahúzódni és kontrákra játszani. Nagyon nehéz feladat, mert eközben a spanyolok keményen letámadnak."

A kiesés ellenére Benzema nem csalódott, amondó szép jövő előtt áll a francia válogatott.
"Van jövője a csapatnak – folytatta Benzema -"Emelt fővel búcsúztunk az Eb-ről, büszkék lehetünk arra, amit elértünk. Bejutottunk a negyeddöntőbe és ez szép eredmény"

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!