EURO 2012

Helder Postigát a döntőre összetoldozzák

  • MTI
megosztom

Intenzív kezelésben részesítik Helder Postigát, a portugál labdarúgó-válogatott csütörtökön megsérült csatárát, hogy adott esetben az Európa-bajnokság döntőjében már bevethető legyen.

A támadó a csehek ellen 1-0-ra megnyert negyeddöntőben combsérülést szenvedett. Az már a mérkőzés után kiderült, hogy a szerdai elődöntőt ki kell hagynia, ugyanakkor a portugálok szakmai stábja lát még esélyt rá, hogy továbbjutás esetén a vasárnapi fináléban már ismét pályára léphet.

Henrique Jones csapatorvos maga is azt mondta csütörtökön, hogy Postiga az elődöntőben biztosan nem játszhat, ugyanakkor hozzátette: "mindent megteszünk, hogy a döntőre felépüljön".

  • Portugália - Spanyolország 2012-06-27 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom