EURO 2012

Eusébiót a portugálok edzőtáborából vitték kórházba

  • MTI

Kórházba került Eusébio, a korábbi futballsztár, aki éppen meglátogatta a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon hazája csapatát, az elődöntős portugál válogatottat.

Eusébio rosszul lett, idén már negyedszer

A dél-európai ország szövetsége vasárnap azt közölte, hogy a 70 éves élő legenda szombaton betegnek érezte magát opalenicai edzőtáborban, ezért elővigyázatosságból a poznani kórházba szállították. A lengyel szervezők azt a tájékoztatást adták, hogy Eusébio vasárnap is kórházban marad, mert folytatódnak a vizsgálatok.

A Fekete Párducként is emlegetett Eusébiót december óta negyedszer kellett kórházba vinni, december közepén előbb kétoldali tüdőgyulladással, januárban pedig nyakfájdalmai miatt ápolták, majd magas vérnyomása miatt került klinikára.

Eusébio vezetésével a Benfica négyszer jutott BEK-döntőbe, ebből kettőt (1961, 1962) nyert meg, míg a portugál válogatottal bronzérmes volt az 1966-os világbajnokságon. A nemzeti együttesben 64-szer lépett pályára és 41 gólt szerzett. 1975-ben vonult vissza.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!