EURO 2012

Beckham szerint Pirlo vagy Gerrard lesz a mérleg nyelve

megosztom

Az angol labdarúgó-válogatott korábbi kiválósága, David Beckham szerint a nemzeti csapat kivételesen jól játszik az Európa-bajnokságon, de ezzel együtt nehéz lesz búcsúztatnia az olaszokat a vasárnapi negyeddöntőben.

"Jól teljesítettünk a csoportkörben, a küzdőszellemünk egészen kivételes. Ez a mostani csapat nagyon egyben van, karakteres játékosok alkotják. Többen még egészen fiatalok, de jól illeszkedtek be, valamint a menedzser mindig jó érzékkel nyúl bele a játékba" - fogalmazott a Los Angeles Galaxy középpályása.

A Háromoroszlánosok ma este Olaszországgal mérkőznek meg a négy közé kerülésért. "Anglia egy nagyszerű olasz együttessel játszik, az ellenfelet olyan játékosok erősítik, mint Andrea Pirlo. Játszottam vele egy csapatban, az egyik legkülönlegesebb labdarúgó, akit valaha láttam. De ott van Stevie G (Gerrard), aki hasonló képességekkel megáldott futballista. Van esélyünk az olaszok ellen. Bízom a továbbjutásban, mert egy németek elleni elődöntő egészen különleges lenne. Most remek dolog angol szurkolónak lenni" - folytatta Beckham, majd tovább méltatta Pirlót és Gerrardot.

"Ők ketten a legjobb középpályások a világon. Azt hiszem, az lesz a döntő, hogy melyikük tudja majd jobban mozgatni csapatát. Ők ketten sokkal többet jelentenek, mint egy jó játékos. Pirlo az olaszok, Gerrard a mieink legfontosabb láncszeme."

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom