Átigazolás

A Tottenham és az Ajax megállapodott Vertonghenről

Holland sajtóértesülések szerint 12 millió ellenében Amszterdamból Londonba költözik a 25 éves belga védő, Jan Verthongen.

Verthongen Anglia felé veszi az irányt

Verthongen ügye már hosszú hetek óta témát szolgáltat a nemzetközi sportsajtónak, az Ajax játékosáért több angol csapat és a Barcelona is versengett. 

A holland NOS információi szerint végül a Tottenham lett a befutó, amely meg is állapodott az amszterdami óriással. Ugyanakkor Verthongen és a Spurs még nem tárgyalta meg a részleteket, így hivatalosan még nem jelentették be a transzfert.

Verthongen kiváló szezont tudhat maga mögött, klubcsapatában kulcsemberré vált - ő volt a csapatkapitány - idén az Eredivisiében az év játékosának választották, de a válogatottban Vincent Kompany és Thomas Vermaelen mellett kevesebb lehetőséghez jut.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!