EURO 2012

Újra megbüntette az oroszokat az UEFA

  • MTI

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága ismét megbüntette az oroszokat: ezúttal 35 ezer eurót kell befizetnie a nemzeti sportági szövetségnek a kontinensviadalról már búcsúzott válogatott szurkolói miatt.

Az orosz drukkerek múlt szombaton, a görögök elleni utolsó csoportmérkőzésen pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára. Négy nappal korábban ugyanezt tették a lengyelek elleni összecsapáson, akkor 30 ezer eurós bírságot rótt ki az UEFA emiatt.

A legnagyobb büntetést a csehek elleni nyitófordulós mérkőzés után kapta az orosz szövetség, mert a szurkolóik rátámadtak a rendezőkre a wroclawi stadionban. Az UEFA az akkori 120 ezer eurós büntetés bejelentésekor közölte: ha egy éven belül hasonló eset történik, az orosz válogatott hat pont levonással kezdi a következő Európa-bajnoki selejtezősorozatot.

  • Spanyolország - Franciaország 2012-06-23 20:45:00
  • Anglia - Olaszország 2012-06-24 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!