EURO 2012

Pirlo, Balotelli, De Rossi, Thiago Motta és Di Natale rúgnának büntetőt

megosztom

A La Gazzetta dello Sport megtudta, hogy kik állnak oda az olasz válogatott részéről a tizenegyesrúgásokhoz, ha büntetőpárbajra kerül sor az Anglia elleni vasárnapi negyeddöntőn.

Az újság szerint Cesare Prandelli szövetségi kapitány már kijelölte azt az öt játékost, akik szerepet kapnának egy esetleges tizenegyespárbajban. E szerint Andrea Pirlo, Mario Balotelli, Daniele De Rossi, Thiago Motta és Antonio Di Natale fog rúgni - ha még mindannyian a pályán lesznek.

Eközben az olaszok a sárga lapok miatt is aggódhatnak, nyolc játékosuk is veszélyeztetett: Balotelli, Balzaretti, Bonucci, Buffon, De Rossi, Maggio, Montolivo, Motta sem léphetne pályára továbbjutás estén a Németország elleni elődöntőben, ha vasárnap is besárgulnak.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom