EURO 2012

Nasri sehol, két jobbhátvéd a francia kezdőben - sajtóhír

A francia L'Equipe értesülései szerint igencsak védekező felfogású kezdőcsapatot küld pályára Laurent Blanc francia szövetségi kapitány a Spanyolország elleni szombat esti Európa-bajnoki negyeddöntőn.

A sportlap internetes oldalának beszámolója szerint a francia együttesben csak Franck Ribéry és Karim Benzema kap helyet az abszolút támadó felfogású játékosok közül, meglepetésre a csapat egyik alapembere, Samir Nasri is kimarad a kezdőből. Helyette a jobbszélső pozíciójába egyik védőjét, Mathieu Debuchyt állítja Laurent Blanc, így két jobbhátvéddel áll fel a kékmezes gárda.

  • Spanyolország - Franciaország 2012-06-23 20:45:00
  • Anglia - Olaszország 2012-06-24 20:45:00

A L'Equipe 4-5-1-es felállásban adta meg a kezdőt, de a nevek alapján nem lepődnénk meg, ha inkább 4-4-1-1-et próbálnának játszani, Ribéry szabadon mozoghatna, Debuchynek és Florent Maloudának pedig a védekezést és a támadást is meg kellene oldania a széleken.

EURO 2012
Negyedöntő, Spanyolország-Franciaország
A francia kezdőcsapat a L'Equipe szerint: Lloris - Réveillére, Rami, Koscielny, Clichy - Debuchy, Cabaye, M'Vila, Malouda, Ribéry - Benzema
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!