EURO 2012

Del Bosque leginkább Ribérytől tart

A címvédő spanyol együttesnek az elődöntőbe kerüléshez olyan tettet kell végrehajtania az ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon, amely korábban még sosem sikerült neki: le kell győznie tétmeccsen Franciaország legjobbjait. Vicente Del Bosque, a hispánok szövetségi kapitánya Franck Ribéryt tartja a gallok legveszélyesebb fegyverének, de óva intett attól, hogy kizárólag a szélsőre figyeljenek.

"Tartok-e Franck Ribérytől? Igen, és ott van Karim Benzema valamint Samir Nasri is, akik szintén világklasszisok. Nem lesz könnyű legyőzni őket" - fogalmazott a szakember.

A mérkőzés esélyesei a spanyolok, különösen azután, hogy a franciák 2-0-ra kikaptak a kiesett svédektől az utolsó csoportmérkőzésen. Vicente Del Bosque azonban nem foglalkozik egy esetleges portugálok elleni elődöntővel. "Most csak a franciákra koncentrálunk, minden más tiszteletlenség lenne."

A mérkőzés szombat eset 20:45-kor kezdődik, a hatharom.com élő szöveges közvetítéssel jelentkezik az összecsapásról.

  • Spanyolország - Franciaország 2012-06-23 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!