Nemzetközi foci

Messiék tucatnyi góllal szórakoztatták a bogotái közönséget - videó

6-6-os döntetlennel ért véget az a jótékonysági mérkőzés, amelyen két sztárválogatott csapott össze Kolumbia fővárosában. A Lionel Messi nevével fémjelzett együttes 4-0-s hátrányból állt fel a Radamel Falcao vezette "Világválogatott" ellen.

"Nagyon hálás vagyok a kolumbiai embereknek, szinte teljesen megtöltötték a stadiont. Nagyon szórakoztató volt a mérkőzés, de tudom, hogy kötelességeim vannak a Barcelona felé, ezért nem lehet túlzásba vinni a dolgot. Örülök, hogy kijöttek az emberek és jól érezték magukat" - nyilatkozta a mérkőzés után Lionel Messi.

A találkozón összesen 12 gólt láthatott a nagyérdemű, a góltermést az Atlético Madrid 'hazai pályán' játszó csatára, Radamel Falcao nyitotta, de eredményes volt Ezequiel Lavezzi, Teofilio Gutierrez, James Rodriguez, Robinho, Osvaldo és persze Lionel Messi is. A mérkőzésen Messiék 4-0-s hátrányba kerültek, majd megfordították a mérkőzést, ám végül 'igazságos' döntetlen született.

Bemutató mérkőzés
Messi és barátai - Világválogatott 6-6
Messi és barátai: José Manuel Pinto, Diego Godin, Diego Lugano (Diego Pérez), André Santos, Walter Gargano, Javier Mascherano, Diego, Lionel Messi (Dani Alves), Ezquiel Lavezzi, Robinho y Daniel Oswaldo (Ariel Ortega). Szövetségi kapitány: Dunga.
Világválogatott: Farid Mondragón (Guillermo Ochoa), Álvaro González, Mario Yepes, Fabio Cannavaro, John Viáfara, Marek Hamsik, Giovanni Hernandez (Franco Zuculini), James Rodríguez, Radamel Falcao García, Teofilo Diego Forlán Gutiérrez y. Szövetségi kapitány: Fabio Capello.