Bulvár

Ibrahimovic vett magának egy szigetet

megosztom

A svéd válogatott a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon a csoportkörben búcsúzó Zlatan Ibrahimovic nem búslakodott sokáig a korai kiesés miatt, vigaszdíjként meglepte magát egy szigettel.

Ibrahimovic jól teljesített az Eb-n, de csapata így is korán kiesett /

A svéd Aftonbladet beszámolója szerint a Milan támadója a svédországi Malaren-tó partján vásárolt meg egy szigetet, mely a hírek szerint 500 hektáros alapterületű.

Ibrahimovic önéletrajzi könyvében bevallotta, hogy egyik kedvenc időtöltése a vadászat, erre pedig lehetősége lesz a szigeten is, ahol szarvasok és vaddisznók is élnek.

Ibrahimovicnak többek között van ingatlanja New Yorkban, Milánóban és Svédországban is. Arról, hogy mennyibe is került a tóparti rezidencia, nem szólnak a hírek.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom