Átigazolás

A csehek etióp származású védője a Werder Bremenben folytatja

megosztom

Az Európa-bajnokságon mutatott jó teljesítmény Bundesliga-szereplést ért Theodor Gebre Selassie-nak, a negyeddöntőig jutott cseh válogatott jobbhátvédjének.

A Werder Bremen lesz a 25 éves Gebre Selassie következő csapata, miután a brémaiak nyerték az érte folyó komoly versenyt. A hírek szerint a Stuttgart, a Wolfsburg, a belga Genk és az ukrán Dnyipropetrovszk is szerette volna leigazolni a játékost.

Theodor Gebre Selassie Csehország válogatottjának edzésén a 2012-es Európa-bajnokságon.

A jobbhátvéd a Slovan Liberectől igazol a német klubhoz, 1,5-2 millió euró közötti összegért, és 2016-ig érvényes szerződést ír alá.

Gebre Selassie az Európa-bajnokságon csapata összes mérkőzését végigjátszotta, és a Görögország elleni csoportmeccsen gólpasszt adott Vaclav Pilarnak. Ugyanakkor nem ért a számára túl jó véget az Eb, Cristiano Ronaldo ugyanis épp mellőle tudott kibújni a csütörtöki negyeddöntőben szerzett győztes góljánál.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom