Átigazolás

Stieber Zoltán a Bundesliga újoncához szerződik

megosztom

Helmut Hack, a Greuther Fürth elnöke úgy nyilatkozott, hogy megegyeztek a Mainz mellőzött szélsőjével, Stieber Zoltánnal, már csak az aláírás hiányzik a szerződésről.

Stieber Zoltán a Bundesliga újoncához szerződik

"Mindenben megegyeztünk a játékossal, már csak néhány részlet van hátra. Stiebernek a Hoffenheimhez távozott Stephan Schröcköt kell pótolnia" - mondta Hack a Bildnek. A sportvezető június elején még azt mondta, hogy - a játékos magas fizetési kategóriája miatt - a Fürth nem engedheti meg magának Stiebert, de a kétszeres válogatott játékosnak a jelek szerint fontosabb a rendszeres játéklehetőség a pénznél.

A lap szerint a Greuther Fürth 800 ezer eurót fizet Stieberért a Mainznak, aki az előző szezonban hét bajnokin játszott, és mindössze egy szezon után távozik a Szalai Ádámot is foglalkoztató klubtól.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom