Átigazolás

Pogrebnyak lehet a Reading legjobban fizetett játékosa

Pavel Pogrebnyak lehet a Premier League-be feljutott Reading nagy dobása az átigazolási piacon.

Pavel Pogrebnyak lehet a Premier League-be feljutott Reading nagy dobása az átigazolási piacon.A 28 éves orosz csatár szabadon igazolható, sajtóhírek szerint 12 milliós "csomagban" állapodott meg a Readinggel, 60 ezer fontot fog keresni hetente, kétszer annyit, amennyit a Fulham játékosaként tehetett zsebre. Ezzel a támadó lesz a klub történetének legjobban fizetett labdarúgója. Pogrebnyak leigazolása az új tulajdonosnak, Anton Zingarevics orosz iparmágnásnak köszönhető.

Az orosz csatárt a Fulham is szerződtette volna, miután a tavaszi szezonban 12 meccsen hat gólt szerzett a londoni csapatnál a VfB Stuttgarttól kölcsönben szereplő támadó.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!