Karrier

Angol, argentin és amerikai legendák térnek vissza a pályára az FA-kupa-sikerért

Többek között David Seaman, Ray Parlour, Martin Keown, Claudio Caniggia és az egykori angol szövetségi kapitány, Terry Venables is azon dolgozik a következő szezonban, hogy az amatőr Wembley FC-t a lehető legmesszebb juttassák az FA-kupában.

Az angol ligarendszer 9. osztályában szereplő Wembley FC szakmai tanácsadónak szerződtette a korábbi szövetségi kapitányt, Terry Venablest, aki a nevek alapján igen erős, viszont igencsak öreg csapatot boronált össze a sikeres kupaszereplés érdekében.

Greame Le Saux, David Seaman, Terry Venables, Ray Parlour és Claudio Caniggia a Wembley FC új igazolásaiként 2012-ben.

Az Arsenal háromszoros bajnok, 75-szörös válogatott kapusát, David Seamant csak kapusedzőnek tudta megnyerni, de az Ágyúsokkal szintén három bajnoki címet szerzett, 39 éves Ray Parlourt és a 45 esztendős Martin Keownt arra is rá tudta venni, hogy lépjenek pályára az együttes FA-kupa-mérkőzésein. Rajtuk kívül a 36-szoros angol válogatott, a Chelsea-ben, a Blackburnben és a Southamptonban megfordult Graeme Le Saux, az argentin nemzeti mezt ötvenszer magára öltő Claudio Caniggia és a néhány éve még a Fulhamben szereplő, 96-szoros amerikai válogatott Brian McBride erősíti még az együttest.

Az egykori kiválóságok összesen 12-szer emelhették a magasba az FA-kupát, és velük megerősödve az a Wembley FC célja, hogy eljusson a saját stadionja szomszédjában található nemzeti arénába, a Wembley Stadionba. Ehhez jó hosszan kellene menetelni, egészen az elődöntőig.

A korábbi sztárok nem csak jókedvükben írtak alá a miniklubhoz, a Premier League egyik főszponzora, a Budweiser állja a piszkos anyagiakat, az amerikai ESPN sportcsatorna pedig valóságshowt forgat az egyesület szezonjáról "Álmodj tovább! A Wembley utazása" címmel.

Kíváncsian várjuk, hogy hány részt tudnak leforgatni a sorozatból...

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!