Átigazolás

A Juventus hivatalosan bejelentette Giovinco leigazolását

Az olasz bajnok Juventus hivatalos honlapján erősítette meg, hogy megszerezte a Parmától Sebastian Giovinco teljes játékjogát.

Sebastian Giovinco a Juventus játékosaként 2010-ben.

A két klub eddig közösen birtokolta a támadó középpályás játékjogát, és a Juventus most a hivatalos bejelentés szerint 11 millió euróért kapta meg a Parmától a teljes tulajdonjogot. Ezt az összeget a torinóiak három év alatt fizetik majd ki, és Giovincóval is hároméves, 2015-ig szóló szerződést kötöttek.

Amint arról beszámoltunk, a két klub és a játékos ügynöke nagy vonalakban már kedden megegyezett, mostanra pedig már hivatalossá vált a megállapodás.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!